Det här med träning och att må bra..

Hej igen!
 
Lite nu och då försvinner jag som in i min egen värld, en värld uppbygd på olika sätt hela tiden. För inte så länge sedan var denna värld full med hål, fallgropar, fällor och mörker. Just nu känns den fylld med lust att göra, lust att förändra, lust att utvecklas men energin är inte riktigt på samma ställe. Tur att jag har två (åtminstonde ett litet svart) energi knippen hemma, och en sambo som allt som oftast får mig att må riktigt bra! (alla har sina brister, jag har många)
 
Jag har fått inspiration av mina kära klubbkamrater och deras framgångar att ta tag i mitt agility aktiva liv (
igen efter den lilla  halft ofrivilliga uppehållet vi vart tvungna att ta. Jag mår bra igen så Sigge har börjat må bra igen, nu finns igen anledning att ligga på latsidan, nu blir det hårdträning (för matte) och fokus i fart för vita faran, jag SAKNAR att tävla! Känslan att gå i mål efter ett lopp med vita faran är oslagbart. När man riktigt kan känna att där satt den, vi är ett riktigt team! Den känslan saknar jag. Trots mina tävlings nerver och trots hur dåligt det har gått på slutet (av förklarliga skäl) så är jag riktigt taggad, lite rädd men, riktigt taggad på att ge mig ut på banan igen!
Jag har till fredag på mig att lägga upp en bra träningsplan och jag har en liten aning om vad vi ska träna på!
 
Annars är det full rulle här hemma, med rallylydnads plugg, film mys, bakning, jobb, och självklart hundträning men om du frågar Tjabo är det för lite av det sistnämnda!
 
Jag har idag varit övertaggad och lyckats ta mig iväg och tränat igen och nu ska jag banne mig lyckas hålla mig igång. Men nu måste jag sluta skriva, Tjabo blänger på mig med en menande blick, kissblicken. Precis den ja, mina hundar vet inte vad att gny eller skälla när dom är kissnödig är utan dom stirrar ner en tills man fattar. Eller vankar av och an.. hur som haver så är det dax! Återkommer förhoppningsvis senast fredag med lite bilder och uppdate från agility träningen!
 
 
 
 
Ha det kanon bra så länge!

En gång till!

Nu jäklar, nu är jag på G igen känns det som, förutom den förbannade förkylningen som jag dragit på mig då förståss och den förbannade bilen som inte vill fungera, förutom de har jag äntligen lyckats investera i en ny dator (som fungerar!!) så förhoppningsvis kommer jag kunna vara mer aktiv här en vad jag varit på senaste, då ar det bara det där med tiden...
 
Annars har det hänt mkt!
 
Tjabo har varit på sin första offeciella utställning, det gick väl sådär... Han var superduktig, skötte sig super, men dommaren tyckte han var för stor, om ni frågar mig så har inte den domaren en aning om vart manken sitter men det är väl som alltid, det är alltid dommarens fel! ;) Annars fick han jätte fin kritik!! Super kyl var det också att få träffa Monica igen (Tjabos uppfödare) och dessutom få lära känna Tjabos syster och matte (Metallica aka Tarmen och Johanna). 
 
Det var inte riktigt tänkt så från börjar men hon som skulle gå utbildningen fick förhinder så jag fick frågan om att gå instruktörsutbildning till rallylydnads instruktör och självklart tackade jag ja! Tycker det är superkul att hålla kurs, nervöst men superkul! Så det pluggas på för fullt här hemma (försöker iaf!) Men men nog om de.
 
Jag tänkte självklart dela med mig av lite härliga bilder också!
 
Dessa bilder är från en mysig liten ö utanför Norsjö där Kaspers föräldrar har sin stuga! En riktigt mysig liten bad ö! Hundarna stortrivdes!
 
Tjabo fiskade lite, på sitt eget vis.
 
 
Och soldyrkaren Sigge tog sig en lur!
 

 
Sigge på pappas 60 års kalas, han fick slippa tratten en stund. här hade han slitit av sig klon och hade ett fint sår han inte fick slicka/bita på. Men gissa om han var sugen! Lill stackaren! <3
 
 
Min kära Sarararas ena toka som heter tuva. Tuva är förövrigt "hyfsat" ny kastrerad och brukar inte tycka överdrivet mkt om att busa med andra hundar men till vår stora förtjusning passade hon och Tjabo som hand i handske!
 
 
Och jag lovar, dom hade kul!!
 
 
Sigge in aktion, tror han har tappat allt vad han hade till "bra hopptecknik"!! Men vi får hoppas det var en engångsföreteelse! ;)
 
 
Sist men inte minst min lilla skatt från utställningen!
 
 
 
Jag har mååånga fler bilder jag vill visa er men de får bli en annan kväll! Nu ska jag köka mer the, ta en till halstablett och bysa ner mig under en filt i soffan till Kasper kommer hem.
 
Hoppas ni får en bra fredag och en trevlig helg! På återseende!
 
 

RSS 2.0