En riktig kalas helg!

Hallådär!

Här har vi haft en riktig kalas helg kan jag lova. Igår var vi bjudna på kalas hos Sara, Patrik och Judit då Judit fyllde ett år i onsdags och Patrik fyller år idag. Och Idag har vi varit hos min kära bror med familj och firat hans sambo Natalie som också fyller år idag! :) En riktig kalas helg som sagt! Tänkte bjuda på lite bilder från kalasen och från lite hund bus.

Först har vi 1 års barnet Judith





Min kära Sara och Judit öppnar paket!



Mitt älskade Sigge skrutt njöt av solen idag! <3



Snöbollskrig!







Gam hunden tycker att det här med snö är toppen! Man kan äta och rulla sig i de! Kallt och svalt, sommaren är överskattad! Och matte är övertygad om att Tjabo inte håller med honom.







"syskon" kärlek!



Finaste killarna! <3 (Sigge saknas dock)



Efter en lång hälg av kalas så somnade pyret i husses trygga famn! <3



Ikväll blir det en lugn kväll för oss och hundarna. Lite städning och lite kurs papper fix lär det bli för min del. Sen en filmmys med käraste på de!

Det var allt från oss för denna gången! Ha de kanonbra!

Träning i inomhuslokalen.

Igår var vi i inomhuslokalen och skulle träna, men då matte inte kände sig helt 100 (nös hela tiden) så vart det inte så mycket kvalite på de som gjordes alla gånger så jag bestämde mig för att vi skulle fara hem. Lite han vi träna endå. Som tur var ville kära Kasper vara med denna gången, kameran fick förjla med så jag hade tänkt bjuda på några bilder. Inte särskillt vackra men bilder. Det är svårt att få bra bilder därinne. :)

Jag och Tjabo tränade på att varva kamp och godis belöning, sitt och ligg övningar, och allmänn konsentrartion på mig. Det funkade riktigt bra! Ska även börja träna omväntlockande med honom nu har jag bestämt så vi får se hur det går nästa gång.





Sigge fick träna lite distans handling i slalom och har börjat få upp sitt självförtroende i slalomen igen! Det går bättre och bättre för varje gång. Kapser och Jonas (Kaspers polare som också var med) fick för sig att klocka varandra i ett 12 pinnars slalom Kasper och Jonas sprang slalom på ca 7 sekunder. Sigge sprang på strax över 3 sekunder! ;)

Sen tränade vi även lite apportering, jag har höjt ribban så nu ska han sitta i utgångspossition och kunna ta emot och hålla. Utan kommando en så länge. Det gick över förväntan. Trä apporten är kanon men metallen vill han inte veta av. Det blir att hårdträna på den sen när allt funkar med trä. ^^ tyvär fick jag ingen fild på Sigge in action i träning men lite busbilder kan jag bjuda på.

Sigge och Tjabo i fullkareta! ;)


Tjabo och hans Collie kompis Nixon.


Ha det bra tills nästa gång!


Husse stack iväg på pop quiz så vi har lit...

imag0461 (MMS)

Husse stack iväg på pop quiz så vi har lite mys såhär innan det är dags för en prommis förbi bror min. Det här här med att mysa är något man aldrig kan få nog av med så goa killar som vi har.


Hej och Välkomna!

Hej, kul att ni hittade hit! Ledsen om det är lite rörigt och konstigt men allt är inte färdigt en! Jag har själv sjukt dålig koll på hur man gör sånthär men nån gång ska man väl lära sig, som tur är har jag min kära vän Bea till hjälp!

Jag tänkte bjuda på en bild på min kära Sigge på agility planen. Carin har fotat så fina bilder av min vita fara!





Ha det bra så länge så återkommasr jag när jag har något nytt att dela med mig av! Bye

RSS 2.0